16. heinäkuuta 2011

Sataa sataa ropisee, pilipilipom.

Iltaa täältä sateisesta Ylistarosta.
Olin tänään taas töissä ja päivä meni ihmeen nopeasti, haha.

Siinä kuuden aikoihin lähdettiin Aleksin kanssa taas kerran kylälle. Käytiin tavalliseen tapaan ostamassa mässyt S-marketista, ja kassalla sain jännittää että onkohan mun kortilla rahaa, että pystyn ostamaan keksipaketin ja pillimehun... YEAH, olihan sielä. Tyytyväisenä sitten lähdin kaupasta ja suunnistettiin leikkipuistolle. Koskapas ei. :---D

Tänään tuli sitten mietittyä Aleksin kanssa mitä tahansa maan ja taivaan väliltä ja juteltiin ihan mitä sattuu.
Soitettiin sitten mun äidille ja kysyttiin olisko mitenkään huomenna mahdollista päästä Aleksille yöksi ja kävihän se! Elikkäs huomenna sinne. :) Siinä kymmenenaikoihin alkoi satamaan ihan hirveesti, joten lähettiin kävelemään pos kylältä. Voi tuota raasua ku sillä on matkaa kotiin n.10km.. Okei juksasin, 8km. No silti... Tuossa hirveässä kaatosateessa se sitten polki pyörällänsä kotiin. Huihui. No, mulla oli matkaa sopivan lyhyesti, mutta kengät täytty vedestä ja vein ne heti kotiin päästyäni saunaan kuivamaan. Tuskin ne sieläkään sen nopeammin kuivaa kun eteisessä, sillä eihän koko sauna ollut ees päällä... Hihhih.

.... Ja edelleen vaan sataa.
Ei siinä mitään, rakastan sadetta! Ajattelin jo pariinkin kertaan että voisin hipsiä tästä pihalle vaan seisomaan sateeseen, kuten aina, mutta nyt on pakko poiketa rituaaleistani sateisilla päivillä... Nyt väsyttää niin helkkaristi että taidan painua nyt vain pehkuihin, kun en oo pitkäänaikaan saanu nukkua _kunnolla_ :-------)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti