3. heinäkuuta 2011

Tänään tuli nähtyä niin Vaasaa kuin Seinäjokeakin.

Haha, viime tipas tultiin Aleksin kanssa siihen päätökseen että lähdetään Vaasaan, tuulesta ja ei-niin-helteisestä ilmasta huolimatta! Kauheella kiireellä sitten laitettiin ittemme valmiiksi, ja suunnistettiin Aleksin äidin kyydillä Ylistaron asemalle.
Tuttuun tapaan, juna tietenkin myöhässä... :------D

Sitten vihdoin, kun päästiin junaan ja matka alkoi kohti Vaasaa, mietittiin että voitais mennä vaikka suoraan syömään Vaasan heseen ku ei molemmatkaan olla syöty mitään aamulla ku tuli niin kauhee kiire.
No jos totta puhutaan, kyllä mä söin pari pinaattilettua, muttei siitä enempää D'':

Mentiin sitten heseen vähä mässylle.
Juomat meni hieman sekaisin... kjähkjäh. Aleksi oli tilannu fantaa, ja mä cocacolaa (halusin pikkusta vaihtelua pikaruokaloiden juomavalintaan...Yleensä juon siis fantaa). No, tuttuun tapaan rupeen juomaan fantamukista, ja huomaan juomien menneen sekaisin...
Aleksi vaan myhäili vieressä ''Mä muutenkin halusin kokista, enkä sanonu yhtää mitään et ne olis vaihtunu''
:------D jepjep.

Hesestä lähdettyä ruvettiin suunnistelemaan. Yritettiin  ettiä Hietasaarta, ja eiköhän se pikkusen ettimisen jälkeen löytynyt.
Tässä hieman fiilixxxxxiä rannalta!



Nooo, lähdettiin sitten rannalta siinä tuntia ennen junan lähtemistä. Hilluttiin hieman kaupungilla ja lähdettiin asemalle. Päästiin sitten junaan ja konduktööri tuli tsiigamaan mihin sitä ollaan menossa jne.
Tietysti typeränä sanon; ''Seinäjoelle... Eikun Ylistaroon!'' Huokaisin sitten siinä helpotuksesta ''Huh, olis tullu kalliimpi lipun hinta.'' Konduktööri vaan ''Joo, se tekis sitten 5,40e per nenä :)''
Katottiin toisiamme hölmistyneinä ja kun mulla tietystikkään ollu rahaa siihen, niin aleksi antaa 10e setelin konduktöörille. (Normaalistihan Vaasasta lippu Ylistaroon olisi 3,90e)

Saadaan liput käteemme ja Aleksi kattoo ''Noni... Vaasa-Seinäjoki D---:''
''Täh? Noei ihme... Mut sanoinha mä et Ylistaroon?'' - ällistelin ja suurenmoinen viha syntyi samassa sitä konduktööriä kohtaan. Ei tainnu sitte kuulla että sanoin Ylistaroon, tai sitten rahanhimoisena otti meiltä kiskurihinnan. Päätettiin sitten että ''No, mennään sitten Seinäjoelle ku siitä kerta on maksettu.''

Seinäjoella kerettiin olla n. tunnin ajan, sillä viimeinen juna Ylistaroon menisi siinä 21:15.
Käytiin sitten kiertelemässä keskustaa ja päädyttiin keskustan leikkipuistoon hillumaan, hihhih.
Tässä taas fiiliksiä ;-)
No kyllä, kävin villinä...
Putosin tuosta lutuusesta lasten.. öö mikä toinyt on, no toi
millä Aleksi tuossa alhaalla leikkii :--)


Joo o, lähdettiin sitten hyvissä ajoin asemalle ja sieltä junalla kohti Ylistaroa!
Kieltämättä hauskapäivä ;-)

Nyt sitten menen tästä nukkumaan, kun huomenna sais herätä taas työpäivään.
Hyviä unia kaikille ♥

2 kommenttia: