4. elokuuta 2011

Turvana hammaslääkärissä.

Toisaalta suloista, Aleksi pyys jokupäivä mua juuri täksipäiväksi kanssaan hammaslääkäriin kun sitä niin jännitti kun hampaiden porausta kuulemma luvassa. Eihän siitä kutsusta voinut kieltäytyä! :3
Tänään sitten siinä kun Sanna lähti meiltä 08:00 aikoihin niin rupesin laittamaan hiuksia ja pikkusen ripsaria ripsiin ja semmoista. Kymmenen yli yhdeksän oli Aleksin hammaslääkäri aika, ja kun olin matkalla kävelemässä lääkäritalolle päin, Aleksin isä nappaa mut kyytiin ja ajellaan sitten päämäärälle.

Hammaslääkärit tuttuun tapaan oli myöhässä, ja Aleksi pääsi vasta joskus puoli kymmenen maissa suunnilleen hampulääkärin vastaanotolle. Siinä sitten odotushuoneessa lueskelin erästä lasten lorukirjaa, jonka lopetin puoleenväliin kun huomasin kiinnostavampaa lukemista siinä pöydällä.

Puolituntia siinä niitä lehtiä lueskelin, kunnes Aleksi hymyillen avaa oven. Eikä se hammaslääkäri käynti tälläkertaa ollut edes paha, kun kuulemma viime kerralla puudutus ei osunut ihan nappiin ja oli ottanut helvetisti kipeää. :---D

Lähdettiin sitten suoraa lääkärintalolta kylille pyörimään hyörimään, ja kun molemmat valitti nälkää siinä puoli 2 aikoihin, mentiin sitten Birtat kebab pizzeriaan, ja tuttuun tapaan otan omavalinta täytteisen pizzan, ja Aleksi Operan. Jepsjeps. :)

Nyt vois sitten vaikka tsiigailla jonkun hyvän leffan... Hmm...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti