17. elokuuta 2011

Uus kamera, uudet kujeet.

Hohoo, nyt on sitten se kauan haaveiltu uus kamera hankittu. Haettiin sen jokinaika sitten postista ja nyt tässä hetkisitten laitoin sen lataukseen, ja annan olla sen yön yli siinä. Ainiin, tulin just Aleksilta! Katteltiin muumeja 11kk päivän kunniaksi. Jännää, eikös? ;--)

No mut niin, mitäköhän muuta tässä on nyt tapahtunut kun en oo taas vaihteeksi kirjoitellut tänne pariinpäivään... Hmm... Juujuu, siis mun huoneen seinät on siis maalattu, ja tässä toissapäivänä käytiin ostamassa vielä boordia seinille. Ollaan tässä vanhempien kanssa funtsittu, että jospa maalattais mun lattia, tai laitettais siihen uus lattia, tai kenties laminaatti lattia. Ollaan päädytty tähän viimeseen vaihtoehtoon, ja joku päivä sekin pitäis sitten toteuttaa.
Että ku tää huone on kaaoksen vallassa. puolet tavaroista on hinattu olohuoneeseen ennen seinien maalaus operaatiota ja puolet tavaroista siirrettiin tähän huoneen keskelle... Että tätä tavaraa sitten on, heh. D:

Huomenna tulee sitten kuvia blogiin kun hieman fotoilen sillä. Odottakaa siis innolla, tai ei niin innolla... Miten vain. :----)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti