12. lokakuuta 2011

ÄÄÄäÄäääÄÄä apua



Jos oikein laskin, huomenna, torstaina tulis 3viikkoa siitä, kun viimeks blogiani oon päivittänyt. Pahoittelen toooosi paljon! :----( Kelailin jo pariinkertaa että pitääköhän mun lopettaa tää bloggaaminen vai mitä teen kun joskus tulee semmosia päiviä että ei vaan millään jaksa päivitellä. Mutta tulimpa nyt kuitenkin semmoseen tulokseen, että jatkan kirjoittelua ja lupaan ettei näin pitkää taukoa ainakaan enää tule, ja muutenkin aion olla aktiivisempi kun nyt viimeaikoina sitä en todellakaan ole ollut... Haha :---D Kuviakaan juurikaan oo tullu oteltua tän 3viikon aikana... hmh... Mutta niin tosiaan; Lupaan postailla jatkossa useammin!

Ja nyt pikkusta kevennystä tämän draaman jälkeen; Kävin viimeviikon tiistaina Kulta & Aika koruliikkeessä täälä Ylistarossa, ja hommasin ittelleni yhden korvareiän lisää! Aikeissa oli ottaa enemmänkin, mutta päätimpä ensin laittaa yhden lisää, ja nyt ennen joulua sitten vielä kaksi lisää. :--) Hih.
Ja viimeviikolla, perjantaina, oli koulukuvaukset. Pelkään niiiiin niiden saantia, huhhuh.
Ohoh, ja ainiin! Unohdin mainita hiustenvärjäyksestäni. Niin, siis värjäisin viimeviikon torstaina hiukset koulukuvausta varten. Värjäsin kuparin värisellä värillä muuten, mutta laitoin etuhiusten alle blondia ja pari raitaa latvoihin, jotka tosin ei näy niin 'vahvasti' kuin nuo etuhiusten alla olevat. :-----D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti