12. maaliskuuta 2012

Tää on karibia.

aaaa
a
aaaaa
aaaaaaaaaaa
aaaa
aaaaaaaaaaaa
aaaaaaaa
aaa
aaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Heipsunkeipsun! En saanu täs viikonaikana aikaseks postattua, joten hiljasta on ollu. Mutta eipä pahemmi oo ollu mitään sanottavaakaa sen kummemmin, muutaku et lauantaina lähettiin mautolla Sannan kanssa kohti Kitinojaa ja siellä sitte Maijua tapaamaan! Enne sitä käytiin hakees kunnon mätöt ässästä (ups, ja mä ku jo lupailin fb et oon karkkilakossa). Maijuhan siis täytti suloiset 16vuotta nyt viikonloppuna!

Hetkisitte, ku muokkailin ja lisäilin kuvia tähän postaukseen pihalla paisto aurinko nätisti. Ku tästä sängynpäältä alaviistosta kattoo ikkunasta ulos, ei näe maata vaan noi pari puuta ja taivasta, niin tuli heti kesänen fiilis; lunta ei missään, aurinko paisto. Ah, en malta oottaa et saan vetää bikinit päälle ja lähteä loikoilemaan rannalle mm. ottamaan aurinkoa ja uimaan!
Nytkään ei oo pariinpäivään näkyny lämpömittarissa miinusasteita, vain ja ainoastaan plussaa, jesjes. Tainnu olla jopa jossainvaihees vkloppua 10astetta lämmintä, melkeen bikinikeli, oujees. Joo no tota se tästä kesäntulosta, seuraavaan aiheeseen; miks oon edelleenki koneella ku täytys lukea huomisiin maantiedon kokeisiin? - Jeps, näkyillään, alan lueskella! (-:

4 kommenttia:

  1. AAaaw mitä kuvia :-D Kuinka se ''älä vie mun juttua'' kuva ei päätyny tänne :o

    VastaaPoista
  2. :-DDddd tasiigailin vähä tarkemmin sitä ja totesin et...'hell no!'

    VastaaPoista
  3. voi kyllä miika on aina yhtä kaunis ♥

    VastaaPoista