24. tammikuuta 2012

I never will forget those nights, I wonder if it was a dream.

a1
aa1
aaa
aaaa
a
Kuten kuvista näkee, oon tänää vähän askarrellu! Oon pitkään miettiny että voisin pistää pari vanhaa kenkälaatikkoa uusiks, ja nyt sain sen sitten vihdoin ja viimein aikaseks. Eikö tullu ihan kivan näkösiä laatikoita? :-) Sain tänään noiden lisäksi aikaan huoneeni siivouksen. Huhhuh, oon kyllä nyt niin väsynyt, kun noiden laatikoiden värkkäämiseenki meni lähes kolmetuntia... Nyt on sitte semmone 'mitä tekis' - fiilis, enkä saa päähäni mitään viisasta tekemistä. Taidan pitää kunnon datauspirskeet tän loppuillan ajan!

Huomenna on tosiaan se täsmäpäivä, (jes, ei tarvi tehdä huomiselle läksyjä!) eli jos joku ei tiedä mitä täsmäpäivä meinaa, niin täsmennän hiukan; päivä, joka vietetään sielä minne aikoo peruskoulun jälkeen opiskelemaan. Eli semmosta pientä tutustumista siihen alaan päivän ajan. Ite meen vaateusalalle. Olisin hyvin voinut käydä tutustumassa myös kauppiksessa, sillä tällänäkymin suoritan kaksoistutkinnon vaatetuksen ja merkonomi-tutkinnon ohella.

Mulle on iskeny myös ihan jumalaton kesäikävä, ääää! Meitsi popittanu himolla täs parinpäivän aikana biisejä, jotka tuo mieleen kesän ja sen ihanan lämmön. Ah! Hieno kattoo kesäfiilistelyjen lomassa ulos ikkunasta; lunta... Paaaljon lunta. En ny kuiteskaa valita että on talvi, kun kerta oon sitä oottanukki tos loppusyksystä. Varsinkin lumen tuloa. Että nautitaas nyt sitten. :---Dd

Mutta tää tyttö jatkaa näitä datauspirskeitään, heipodei!

4 kommenttia:

  1. Ihania noi jälkeen-boksit! :) kiva asu :)

    minnasworld.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Kiitos kovasti! Käyn tsekkaamas sun blogin kans :-)

    VastaaPoista
  3. datauspirskeet :D::D:D:D:DD Iiiihana emma.

    VastaaPoista
  4. hiljaa sanna :---------------DDDdddd

    VastaaPoista