13. helmikuuta 2012

Can't you feel my heart beat fast, I want this to last.

aaaaa1
aaa
aaaaaaa
a
aaaaaa
aaaa1
Huomenna olis sitten perinteinen halipäivä koulussa ystävänpäivän takia! Pitäs alkaa täs järkkään parille kaverille ystävänpäivä korttia... Huvittais kylläki viettää loppu ilta kernaasti täs koneella. Heh.
Noista ylläolevista kuvista sen verran, että siinä näkyy nyt ne pidennykset. Kävin eilen väriostoksilla ja kävi semmonen moka omia hiuksia, sekä lisäkkeitä värjätessä, että omista tuli tummanruskeat ja pidennyksistä sen väriset, mitä oisin itellenikin halunnut (kastanjan keskiruskeat). Nyt näkyy typerästi että pidennykset oi oo omaa hiusta, koska väri erot... Aaargh. Tosiaan sitä eroa ei huomaa huonossa valaistuksessa eikä noissa kuvissa, mutta whatevööör. Täytyy venailla sen aikaa että omat hiukset vaalenee pesujen myötä, ei kai täs muu auta! :--D
Epäonnisuus jatku myös tänään; Mun oli tarkotuksena mennä koulun jälkeen matikan tukiopetukseen koska en ollu viimeviikolla muutaku vaan paripäivää koulussa sen mun lapinreissun takia, niin en tiedä sitten parista keskiviikon koealueen kappaleesta mitään. Mutta mites kävikään? - Muistin tukiopetuksen vasta kotiinpäästessä ... Soitin opelle ja tää lupautu jelppimään mua huomenna tunnilla. Kattoony sitte opinko mitään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti