19. maaliskuuta 2012

Semmone maanantai.

a
aa
aa
Tässä noi kaks alimmaista työtä on koulun kuviksentunneilla värkättyjä töitä, ja toi ylimmäinen ihan kotona piirrusteltu. Tuon kirjan kanssa sain kuluttaa ties miten kauan aikaa, sillä ku olin saanu ommeltua kaikki sivut nätisti paikoilleen, niin seuraavalla tunnilla mun teos oli kadonnu, joten pitkän ragetuksen ja vitutuksen (niin kotona ku koulussaki) jälkeen, jouduin tekemään uuden. Alimmaisen työn teinkin tänään valmiiksi!
a
aaaaa
aaaa
aaaaaa
Nyt on sitte viikko saanu taas alkunsa. Aamulla oli taas niin sairaan vaivalloista nousta ylös sängystä että huhhuh. Mihinköhän se mun aamuvirkkuus on oikeen kadonnu? Tänään ollu iha sairaan hiljasta jotenki koulus ku kaseilla on tetti, joten seiskat ja me ysit saadaan vallottaa yläasteta vielä keskiviikkoon saakka. Hmh.
Pitäs täs pikkuhiljaa alkaa lueskelemaan huomista yhteiskuntaopinkoetta varten, eikä vaan tsättäillä tms muksvaa, niinku aina, ja sitte itketään ku koe meni yllätysyllätys huonosti. No mikäs täs tätä koukuttavaa facebookin bubble witch sagaa pelatessa! ... Oke ehkä kuitenkin täs alan lopetteleen ja siirryn kirjojen pariin.

2 kommenttia: